Hesabım
    Andrea Bocelli Sinemalara Geliyor!

    Özel gösterimler önümüzdeki hafta başlıyor!

    İtalyan tenor, söz yazarı ve besteci olan aynı zamanda dünyanın yaşayan en büyük seslerinden biri olan Andrea BocelliBeyazperde’nin internet tanıtım sponsoru olduğu özel gösterimlerle önümüzdeki 2 hafta sinema salonlarında seyircisiyle buluşacak.

    Ünlü sanatçının en çok satanlar listesinde yer alan son albümü “Passione”den de parçaların yer aldığı ünlü Portofino konserinin kaydından oluşan konseri, Andrea Bocelli : Portofino'da Aşk (Andrea Bocelli - Love in Portofino) adıyla kristal netlikteki dijital görüntü kalitesi ve 5+1 dijital surround ses teknolojisi ile sinemalarda olacak. Bocelli, 19, 21, 26 ve 28 Mart 2013 tarihleri arasında Cinemaximum sinemalarında hem görsel bir şölen sunacak, hem de gönüllere hitap edecek.

    Romantizmin ve aşkın başkenti olarak anılan Portofino'da özel bir davetli kitlesine karşı verilen ve aralarında Besame Mucho, My Way, Love Me Tender, When I Fall in Love gibi romantik aşk şarkılarının da yer aldığı konserde ünlü sanatçıya 40 kişilik bir orkestra da eşlik ediyor.

    Andrea Bocelli : Portofino'da Aşk

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top