Hesabım
    Selam'dan Renkli Gala!

    Bu cuma vizyona girecek filmin galası dün akşam gerçekleştirildi!

    Bu senenin iddialı yerli yapımları arasında görülen Selam filminin galası dün akşam Trump Towers Cinemaximum’da gerçekleştirildi. Geceye birbirinden renkli ve ünlü isimler katılırken, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, İçişleri eski Bakanı Abdülkadir Aksu, eski milli futbolcu ve AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül gibi politika camiasından da isimler göze çarptı.

    Film ekibinin de geniş bir katılımla yer aldığı geceye ayrıca Hamdi Alkan, Birol Güven, Ömür Gedik, oyuncu Seray Sever, İpek Tuzcuoğlu ve İkbal Gürpınar gibi sanat dünyasının tanıdık simaları katıldı. Galadan fotoğrafları haberimizin devamında görebilirsiniz.

    Yönetmenliğini Levent Demirkale'nin yaptığı ve Burçin AbdullahYunus Emre Yıldırımer ve Turgay Kurkçu başrolleri paylaştığı filmi öven Egemen Bağış yapımdan çok etkilendiğini belirtirken, "Ülkemizden kilometrelerce uzakta dilimiz, kültürümüz adına gördüğümüz tüm güzellikler, işte bu hizmet kervanının neferlerinin, yani eğitimcilerimizin alın teri, onların göz nuru, emeği…" sözleriyle filmin amacının da altını çizdi.

    Selam Fragman (2)

    Hakan Şükür fedakar öğretmenlerin hikayelerinin insanı duygulandırdığını dile getirirken filmin başrollerini üstlenen oyuncular da 3 ayrı kıtada çekilen filmde büyük emek olduğunu ve filmin, idealleri uğruna sevdiklerini geride bırakanların hikayesi olduğunu dile getirdiler…

    Uzun ve zorlu bir yapım sürecinden geçen Selam, 29 Mart'ta Warner Bros. dağıtımcılığında ve 266 kopyayla seyircisiyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top