Hesabım
    Sıcak Bedenler (Warm Bodies) Filminden Çok Özel Röportaj!

    Yazarımız Oktay Ege Kozak, kitabın yazarı Isaac Marion ile video üzerinden keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi. Altyazılı olarak ilk kez ve sadece Beyazperde'de!

    Amerika'da şubat ayında seyircisiyle buluşan ve beklenenden de çok ilgi gören Sıcak Kalpler (Warm Bodies) filmi bu cuma ülkemiz izleyicisiyle de buluşuyor. Amerikalı genç bir yazar olan Isaac Marion'un imza attığı aynı adlı ilk romanından uyarlanan filmin yönetmenliğini gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan Şansa Bak (50/50) ile gönülleri çalan Jonathan Levine üstlenirlen başrolde zombi R olarak ise yakın zamanın yükselen genç oyuncusu Nicholas Hoult'u izleyeceğiz.

    Amerika'da yaşayan yazarımız Oktay Ege Kozak filmin ABD vizyonu öncesi orijinal eserin yazarı Isaac Marion ile internet üzerinden çok özel bir söyleşi gerçekleştirdi. Marion ile kitabın sinemaya uyarlanma süreci ve Twilight serisi ile karşılaştırılması üzerine Skype üzerinden sohbet eden Oktay Ege Kozak, çift taraflı video kaydı içinse Beyazperde takipçilerinden özür diliyor. Aşağıdaki videodan Türkçe altyazılı olarak izleyebileceğiniz söyleşi sadece Beyazperde.com'da!

    Sıcak Kalpler

    Film insanların salgın halinde zombiye dönüştüğü kıyamet sonrası bir dünyada ve Amerika'da geçiyor. Zombilerin ısırığından kurtulabilen bir grup insan, kendilerine yüksek duvarların arkasında bir yaşam örmüş ve zombilere karşı silahlanmışlardır. Şehir dışını ve havaalanını mesken tutan zombilerin arasında özellikle biri, diğerlerinden farklıdır. Adının sadece baş harfini hatırlayan R, ilaç kaynağı bulmak için arkadaşlarıyla duvarın arkasına geçen Julie ile karşılaşınca, bedenini de hiç beklenmedik bir sıcaklık kaplayacaktır...

    Filmin kadrosunda Julie karakterini Teresa Palmer canlandırırken yan rollerde ise Analeigh Tipton Rob Corddry ve John Malkovich yer alıyor. Aşkın dünyayı kurtarabiliceğine inanan Sıcak Kalpler, 5 Nisan'da sinemalarda...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top