Hesabım
    6. İnönü Üniversitesi Kısa Film Festivali Geliyor!

    Malatyalı üniversite öğrencilerinin film festivaline çok az kaldı...

    İnönü Üniversitesi Sinema Topluluğu tarafından Malatya'da bu sene altıncı kez düzenlenecek olan İnönü Üniversitesi Kısa Film Festivali 7-10 Mayıs 2013 tarihlerini arasında öğrencilerle ve Malatyalı sinemaseverlerle buluşacak.

    Festivalin jüri üyeleri ise geçtiğimiz günlerde açıklandı. Yeni Sinemacıların kurucularından olan Önder Çakar’ın jüri başkanlığı yapacağı jüride, kendisine filmleri değerlendirirken üzere yönetmen Seren Yüce, oyuncu Devin Özgür Çınar, kurgucu Aylin Zoi Tinel, görüntü yönetmeni Gökhan Atılmış, sinema yazarı Serdar Akbıyık ve senarist-yazar Özen Yula eşlik edecek.

    Film festivaline bu yıl yurt içi ve yurt dışından toplam 300'ün üzerinde film başvuruda bulunmuştu. Şuan öneleme jürisinde değerlendirmeden geçen filmler festival boyunca seyircisiyle buluşurken, ayrıca atölyeler ve sinema yazarlarıyla söyleşiler de düzenlenecek. 4 gün sürecek festivalin açılışı ise 100 kişilik senfoni orkestrasının film müzikleri konseriyle başlayacak. Festival süresince yaklaşık 60 kısa filmin sinemaseverle buluşması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top