Hesabım
    Carey Mulligan Röportajı İlk Kez Beyazperde’de!

    Muhteşem Gatsby'de Leonardo DiCaprio ile karşılıklı oynayan güzel yıldız filmi ve rolünü anlatıyor!

    Yönetmenliğini Baz Luhrmann'ın üstlendiği Muhteşem Gatsby (The Great Gatsby)'filminde "Daisy" karakterini canlandıran Carey Mulligan özel röportaj ilk kez ve sadece Beyazperde.com'da!

    Kendisiyle yapılan özel söyleşide filmden ve karakterinden bahseden güzel oyuncu, role hazırlık sürecini ve karakterinin filmdeki ağırlığını da anlatıyor. Gatsby’nin “yeşil ışığı”, “büyülü nesnesi” olarak nitelendirilen Daisy için F. Scott Fitzgerald'ın orijinal romanında ise “beyaz bir sarayın tepesinde kralın kızı, altın kızı …” ifadesi yer alıyor.

    Kendisiyle yapılan bir başka set söyleşisinde Daisy için  “Daisy’nin en önemli özelliği ikiliği. Korunmak, güvende olmak ve belli bir şekilde yaşamak istiyor. Ancak, diğer yandan da, destansı bir aşk arzuluyor. Hangisi daha güçlü ve cazipse ona kayıveriyor. Bu açıdan, ayakları yere basan ya da samimi biri değil.” sözlerini kullanan Maguire, Leonardo DiCaprio ile beraber çalışmanın ise kendisi için çok büyük şans olduğunu sözlerine ekliyor:  “İlk seçmeleri hatırlıyorum. Filmin sonlarına doğru bir sahneyi yapıyorduk ve Leonardo, Gatsby’yi oynuyordu; ve Tom Buchanan’ı, ve Nick Carraway’ı. Bir sandalyede oturup kendi karakterini canlandırıyor, diğer sandalyeye zıplayıp Tom’u canlandırıyor, sonra da ayağa kalkıp Nick oluyordu. Tüm farklı replikleri öğreniyordu. İnanılmazdı.”

    Bu hafta Cannes Film Festivali'nin açılış filmi olarak ilk kez seyircisiyle buluşacak yapım, ülkemizde de 17 Mayıs cuma günü vizyona girecek.

    Söyleşinin tamamını aşağıda izleyebilirsiniz:

    Muhteşem Gatsby

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top