Hesabım
    Pera Film'den Sezon Finali

    Pera Film sezonu; Bu Müzik İzlenir! ve Gençlik Güzel Şey! film programları ile kapatıyor...

    Vodafone İstanbul Calling kapsamında, Bant Mag. Tarafından, Pera Film işbirliğiyle 31 Mayıs – 9 Haziran 2013 tarihleri arasında ''Bu Müzik İzlenir!'' adlı bir film programı düzenlenecek. Programda geçmişten günümüze müzik dünyasını beyazperdeye taşıyan belgesellerden, türler arası özel bir seçkiyi  müzik tutkunlarının beğenisine sunacak. 

    Bant Mag.’in hazırladığı programda Marley, Cure For Pain: Mark Sandman Hikayesi, Afrika Semaları Altında gibi son dönem hitleri; Koşacak Mesafe Kalmadı, Işık Bizi Alana Kadar, RIP!: Bir Remiks Manifestosu gibi 2000'lerin ses getiren müzik belgesellerinin yanı sıra, Punk'ın Patladığı Yıl, İdollerini Öldür gibi klasikleşmiş filmler ve Haack... Techno'nun Kralı gibi az bulunan belgeseller de yer alıyor.

    Pera Film bahar-yaz finalini gençlik temasını keşfeden bir başka program olan ''Gençlik Güzel Şey'' ile yapacak. Fransız Kültür Merkezi’nin katkılarıyla, anlatı ve belgesel türlerini içeren seçkide, erişkinliğe adım atmanın anlam, güzellik ve zorluklarını ve gençlerin yaşam, aşk ve değişimle nasıl baş ettiklerini konu alan filmlere yer verilecek. 18 Mayıs-23 Haizran tarihleri arasında gerçekleşecek programın filmler; Giacomo’nun Yazı (Alessandro Comodin), Biz, Clèves Prensesleri (Régis Sauder), Belle Épine (Rebecca Zlotowski), Zehir Gibi Aşk (Katell Quillévéré), Anılara Yolculuk (Mikhaël Hers), “Çiftlik”te Yaşam (Sophie Letourneur) olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top