Hesabım
    The Expendables 3'ün Vizyon Tarihi Açıklandı!

    Sylvester Stallone'nun Cehennem Melekleri serisinin son filmi Ağustos 2014'te vizyona girecek!

    2010 yılında ilk film olan Cehennem Melekleri ile başlayan "Expendables" serisinin son filmi The Expendables 3'ün ABD için vizyon tarihi açıklandı! Variety.com sitesinin haberine göre filmin yapım firması olan Lionsgate filmin ABD vizyon tarihini 15 Ağustos 2014 olarak ilan etti. Yapımın Türkiye dağıtımcısı Medyavizyon firması da, şimdilik dünyayla eş zamanlı olarak aynı tarihte filmi vizyona çıkartacak gibi görünüyor.

    Firmanın CEO'su Jon Feltheimer geçtiğimiz cuma yaptığı açıklamayla büyük bütçeli aksiyon serisinin son filminin çekimlerine 2013 Ağustos'unda başlanacağını dile getirdi. Kadrosunda Sylvester Stallone, Jason Statham, Arnold SchwarzeneggerDolph Lundgren ve Bruce Willis gibi yıldızların yanı sıra bu sefer özlediğimiz isimlerden olan Wesley Snipes da yer alacak. Daha önceki haberlerimiz arasında yer verdiğimiz üzere Ünlü oyuncu vergi kaçakçılığından hüküm giydiği 3 yılın ardından geçtiğimiz nisan ayında serbest bırakıldı; Cehennem Melekleri 3 Snipes'ın yeniden kamera önüne geçtiği ilk yapım olacak.

    Bol yıldızlı serinin ilk filmi 275 milyon dolar hasılat elde ederken, geçtiğimiz yaz vizyona giren Cehennem Melekleri 2 ise yapımcılarına 300 milyon dolar kazandırmıştı. Bu filmin yönetmenliğini ise Sly'ın daha önce ilan ettiği üzere Patrick Hughes üstlenecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top