Hesabım
    Evangeline Lilly Tauriel Hakkında Konuştu!

    Lost yıldızı, yeni Hobbit'deki rolü hakkında konuştu, ayrıca filmden yeni bir kare de paylaşıldı!

    Bu senenin sonunda The Hobbit : The Desolation of Smaug vizyona girdiğinde Orta Dünya'nın sakinleri arasında yeni bir yüz olacak. Lost (Lost) dizisinden tanıdığımız Evangeline Lilly, Tauriel isimli bir elf savaşçı olarak ekranları büyülemeye hazırlanıyor. EW'ya verdiği röportajda Lilly'e göre Tauriel 'Biraz dikkatsiz ve acımasız, öldürmek için beklemeyen bir karakter' dedi. Karakter, Tolkien'in kitaplarında bulunmuyor ve Peter Jackson ile yazar ekibi bu karakteri yaratmış.

    Peter Jackson, erkek karakterle dolu Orta Dünya'ya biraz dişilik verebilmek ve Mirkwood Ormanı'nında yaşayan elflerin hikayesini biraz daha genişletebilmek için karakteri filme koymaya karar vermiş. Lilly, karakter hakkında 'O elf koruyucularının başı. O bir Sylvan Elf, yani görmeye alıştığımız elflerden daha zayıf bir sınıfta bulunuyor' dedi. Lilly, gülerek daha fazla detaya girmek istemediğini de sözlerine ekledi.

    Entertianment Weekly'nin yayınladığı özel fotoğrafta da Tauriel karakterinin detaylarını ve ok akttığı bir planı görmek mümkün :

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top