Hesabım
    Henry Cavill Yeni Süpermen'i Anlatıyor!

    Bu cuma vizyona girecek filmden oyuncu ile yapılan özel röportaj ilk kez ve sadece Beyazperde.com'da!

    Süpermen efsanesinin son filmi Man of Steel, dünyayla eş zamanlı olarak bu cuma  ülkemzide vizyona girmek için gün sayıyor. Filmin başrol oyuncusu, yeni süpermen Henry Cavill ile gerçekleştirilen özel söyleşiyi ise ilk ve sadece Beyazperde.com'da izleyebilirsiniz:

    Yönetmenliğini Zack Snyder üstlendiği film için Cavill'in oldukça heyecanlı olduğu gözlerden kaçmazken, kahramanına dair detaylar veren oyuncu, "Çocukluğunda Süpermen'e hayat vereceğimi asla tahmin etmezdim" diyor. Geçen sene tamamlanan çekimlerden sonra vizyon yaklaştığı için yeniden çok heyecanlı olduğunu ekleyen oyuncu, filmin Süpermen'in insani tarafını da gösterdiğini vurguluyor.

    Süpermen'i "özel yetekneklere sahip bir yabancı" olarak tanımlayan Cavill, kimliğini ifşa etmek demek olsa da insanlara yardım etmeyi seçen bir kahraman olduğunu da ekliyor. Cavill ayrıca "Bence sıkı hayranlar bu filmin Süpermen hakkında söylemek istediklerini gerçekten anlayacak ve bu filme bayılacaklar" sözleriyle filmin fanatik hayranlarına selam göndermeyi de unutmuyor...

    Son Süpermen filmi Man of Steel 14 Haziran'da Warner Bros. dağıtımcılığı ile sinemalarda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top