Hesabım
    Diana Filminden İlk Fragman Yayınlandı!

    İngiltere Prensesi Leydi Diana'nın hayatını anlatan biyografik filmden merakla beklenen ilk videoyu izleyin!

    Yönetmenliğini 2001 orijinal Deney, Hitler'in son günlerini anlatan Çöküş gibi oldukça başarılı işlere imza atan Alman sinemacı Oliver Hirschbiegel'in üstlendiği Diana filminden ilk uluslararası fragman dün itibariyle paylaşıldı. Beyazperde.com'da izleyebileceğiniz fragmanda Leydi Diana'yı tam da gazete ve televizyon haberlerinden hatırladığımız karelerle görmek mümkün :

    Başrol Leydi Di olarak bol ödüllü güzel oyuncu Naomi Watts'ı seyredeceğimiz filmde, prensesin Dodi Fayed'den önceki aşkı olan Dr. Hasnat Khan'ı ise Lost dizisinin Sayid'i olarak tanıdığımız Naveen Andrews canlandırıyor. Galler Prensesi Diana'nın 1995-1997 yılları arasında yaşadıklarından yola çıkılarak çekilen ve nasıl yorumlandığı merakla beklenen filmin senaryosu ise daha önce çeşitli tiyatro oyunlarına imza atmış olan ve bu filmle ilk kez uzun metrajlı bir sinema projesini üstlenen Stephen Jeffreys'e ait.

    Diana ülkemizde 13 Eylül 2013'te vizyona girecek. Yayınlanan ilk fragman videosu hakkında düşüncelerinizi bizimle paylaşın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top