Hesabım
    Sosyal Medya’da Alternatif Sinema

    Yeni bir proje olan filmsebekesi.com “Sinemanın yeni yaşam kaynağı sosyal medyadır” diyor.

    Bağımsız bir yapımcı ve yönetmen ''sinemanın yeni yaşam kaynağı sosyal medyadır'' diyerek kendi filmlerini filmsebekesi.com adıyla kurdukları siteden mobil ödeme sistemiyle yayınlamaya karar verdi. filmsebekesi.com, Drama İstanbul Film Atölyesinin bir yıldır üzerinde çalıştığı bir proje. Uzun yıllardır film endüstrisine emek vermiş isimler Serpil Güler ve Ahmet Haluk Ünal tarafından kurulan atölyenin vizyonu içerik ve internet üzerine kurulu.

    Projeye iki yıl önce kuruluş ürünü olan ''Saklı Hayatlar'' adlı sinema filminin, sinema salonları zincirinde hedef kitlesinin tamamına ulaşamadığı görüldüğünde karar verilmiş ve çalışmalara bir yıl önce bilişim ve yazılım uzmanı Gürkan Aydın’ın devreye girmesiyle başlanmış.

    Haluk Ünal ekibin ruh haliyle ilgili olarak ''Özkaynağımız yok. Yatırımcımız da yok. Herkes girişimci. Emeğimizi uzmanlıklarımızı ortaya koyduk. Başarımızı dileyen ve umutla bekleyen bir çok meslektaşımız, filmlerini bu platformda yayınlamak için sabırsızlanıyor. İzleyicimiz de bu deneyimin başarısının önemli bir kriter olacağını farkedip; gereken desteği ve dayanışmayı gösterir umudundayız'' ifadesini kullanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top