Hesabım
    Korsanların Gizemi Bitti

    Önümüzdeki yaz Karayiplerde, Kaptan Sparrow.

    Sonunda Walt Disney merakla beklenen basın toplantısını düzenledi ve Karayip Korsanları 2'de, Kaptan Sparrow hayranlarının neleri beklemesi gerektiğini açıkladı. Disney Stüdyoları'nın başkanı Dick Cook, ilk olarak filmin yeni filmin ismini ilan etti; Dead Man's Chest.

    Karayip Korsanları 2'yi böyle anacağımız kesinleştiğine göre Comingsoon'da yayınlanan açıklamaya geçebiliriz. Cook'un anlattığına göre Kaptan Sparrow'un başı yine olağanüstü olaylarla derde girecek. Ünlü kaptanımızın, okyanusların efsanesi ve Flying Dutchman'in kaptanı Davey Jones'a kan borcu varmış. Eğer Jack bu borcunu en kısa zamanda ödemezse kendini bekleyen lanet de göz ardı edilecek cinsten değil. Sparrow, başka bir efsane Jones'u hiçe sayarsa kendisini, ölümünün ardından lanetlenmiş ve sonsuza kadar sürecek bir kölelik yaşamı bekleyecek. Kaptan bu belayı alt etmeye çalışırken doğal olarak düğün hazırlıklarına devam eden Will Turner ve Elizabeth'i de belanın ortasına sürükleyecek.

    Johnny Depp başta olmak üzere, Orlando Bloom ve Keira Knightley gibi yıldızlarının kesin dönüş yapacağı Karayip Korsanları 2'yi heyecanla beklerken Disney'in bildirdiği ilk film kazancını da yazmadan geçemeyiz. Karayip Korsanları: Siyah İnci'nin Laneti vizyona girdiği günden itibaren tam tamına 1.2 milyar dolar gelir elde etmiş.Tabi ki bu rakama filmin tüm dünyadaki gösterim hakları ve DVD/Vcd satışları da dahil. 2006 yazında Karayiplerde yaşanacak hiçbir şeyi kaçırmak istemiyorsanız gözünüz Beyazperde.com'da olsun.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top