Hesabım
    Scorsese'ye Yakışır

    Nicholson da Boston mafyasına karıştı

    The Aviator'la önce Altın Küre'de rakip tanımayan, daha sonra da Oscar ödüllerinde 14 dalda adaylık kazanan ünlü yönetmen Martin Scorsese ve gözdesi Leonardo DiCaprio'nun, Hong Konglu çeteleri anlatan Çin filmi Infernal Affairs'ın remake'ini yapacaklarını uzun zaman önce duyurmuştuk. Boston'a taşınan hikayeye eklenen son isim, Jack Nicholson olunca sabrımız tükenmeye, heyecanımız artmaya başladı.

    Scorsese'nin uzun zamandır üzerinde çalıştığı proje, aslında ilk olarak orijinal ismi Infernal Affairs'la anılıyordu ama sonunda The Departed olarak netleşti. Hong Kong'tan yeni dünyaya taşınan hikayede DiCaprio, mafyanın içine sızmış ama foyası ortaya çıkmak üzere olan bir polisi, Matt Damon ise tam tersi, mafya için çalışan yüksek rütbeli başka bir polisi canlandıracak. Nicholson ise, tabi ki, İrlanda kökenli bir mafya babasını.

    Senaryosu William Monahan tarafından uyarlanan ve kadrosuna Mark Wahlberg'in de eklendiğini duyurduğumuz The Departed'ın çekimleri Nisan ayında başlıyor. Kadro böyle olunca şimdiden sabırsızlanmamak mümkün değil. Gözünüz Beyazperde.com'da olsun.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top