Hesabım
    Yepyeni Bir Seri Geliyor: Vampir Akademisi

    Altı kitaplık serinin ilk filmi olan Vampir Akademisi 2014'te vizyona girecek.

    Tüm dünyayı kasıp kavuran Vampir Akademisi (Vampire Academy) serisinin ilk filmi geliyor. 35 ülkede bestseller olan 6 kitaplık serinin ilk filmi olan Vampir Akademisi, dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca hayranı tarafından uzun bir süredir heyecanla bekleniyor. Önümüzdeki yıldan itibaren Hollywood'a damga vurması beklenen serinin her bir filmi her sene 14 Şubat Sevgililer Günü'nde vizyona girecek şekilde planlanıyor.

    Filmin Amerika dağıtımcısı olan The Weinstein Company Vampir Akademisi'ni bu senenin başında uzun süren teklif savaşları sonucunda rekor bir fiyata almıştı. Şirketin bugüne kadarki en büyük projesi sayılan Vampir Akademisi için Weinstein'in planları tüm dünyada hayranları bulunan bu seriden yeni bir Açlık Oyunları (The Hunger Games), Alacakaranlık (Twilight) yaratmak üzerine kurulu.

    2014’te vizyona girecek Vampir Akademisi daha önce görülmemiş karakterleri, gerçek efsane ve mitlere dayanan hikayesi ve hayranları tarafından çok başarılı bulunan oyuncu seçimiyle diğer kitap uyarlamalarından ayrılmayı başarıyor. Fantastik, aşk ve aksiyon türünde bir film olacak Vampir Akademisi'nin oyuncuları ise kendilerine genç ve yükselişte isimler. Ana karakter olan Rose’u ülkemizde Ringer dizisiyle tanınan ve şimdiden sıkı bir hayran kitlesi olan Zoey Deutch canlandırıyor. Kitaptaki bir başka ana karakter olan Rus asıllı Dimitri’ye Rus oyuncu Daniel Kozlovsky hayat veriyor. Son olarak Lissa rolünde ise Avusturalyalı oyuncu Lucy Fry yer alıyor. Özellikle bu oyuncuların filmden sonra benzer örneklerde olduğu gibi dünya çapında ünlenecekleri konuşuluyor. Bu genç ve dinamik oyuncu kadrosuyla öne çıkan filmde tanınmış ve deneyimli yüzlerden Olga Kurylenko, Gabriel Byrne ve Joely Richardson da yer alıyor. Filmin yönetmenlik koltuğu ise emin ellere teslim edilmiş: Uzun süredir Hollywood'ta stüdyolarla çalışan ve Kötü Kızlar (Mean Girls) gibi filmlerin yönetmeni Mark Waters.

    Uzun bir bekleyişten sonra Vampir Akademisi’nin ilk teaser afişi yayınlandı. Hayranlar tarafından çok beğenilen afişin özellikle hareketli versiyonu da dikkat çekiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top