Hesabım
    Naomi Watts, Prenses Diana'ya Benzerliğiyle Şaşırtıyor

    Tüm dünyada 20 Eylül'de vizyona girecek filmde Watts'ın Diana'ya olan benzerliği dikkat çekiyor.

    1997 yılında bir trafik kazasında hayatını kaybeden eski ingiltere Prensesi Diana'nın hayatını beyazperdeye taşıyacak olan film Diana'da prensesi Naomi Watts canlandırıyor. Watts'ın Diana'ya olan benzerliği ile dikkat çekiyor. Filmde Watts'a Naveen AndrewsDouglas Hodge ve Juliet Stevenson eşlik ediyor. Senaryosu Stephen Jeffreys tarafından kaleme alınan filmin yönetmenliğini ise Oliver Hirschbiegel gerçekleştirdi.

    Yapımcıların son dönemde biyografilere olan ilgisi artarak devam ediyor. Geçtiğimiz yıl Lincoln ve Hitchcock'ta önemli iki ismin hayatını beyazperdede izleme fırsatı bulmuştuk. Yakın zamanda ise Steve Jobs ve Güney Afrika'nın efsane başkanı Nelson Mandela'nın biyografileri de sinemaseverlerle buluşacak. Ashton Kutcher, 16 Ağustos'ta vizyona girecek olan jOBS (Jobs)'ta başrolde yer alıyor. Kutcher'ın da Jobs'a olan benzerliği Naomi Watts gibi uzun süre konuşuldu. Henüz vizyon tarihi açıklanmayan Mandela: Long Walk to Freedom'da ise Mandela'yı Idris Elba canlandırıyor.

    Prenses Diana'nın büyük oğlu Prens William'ın ilk çocuğu geçtiğimiz günlerde dünyaya gelmiş, haber başta İngiltere olmak üzere tüm dünyada büyük yankı uyandırmıştı. Film, Kraliyet ailesinin en popüler zamanlarından birini yaşadığı dönemde sinemalarda olacak. Diana'nın tüm dünyada 20 Eylül'de vizyona girecek.

    Diana Orijinal Fragman

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top