Hesabım
    Sen Aydınlatırsın Geceyi Toronto'da

    Onur Ünlü'nün son filmi Toronto Uluslararası Film Festivali'ne davet edildi.

    Onur Ünlü'nün son filmi Sen Aydınlatırsın Geceyi dünya festivalleri gezisine 05 - 15 Eylül tarihleri arasında yapılacak olan Toronto Uluslararası Film Festivali ile devam ediyor. İlk kez İstanbul Film Festivali’nde seyirci karşısına çıkan ve ''En İyi Film'' de dahil 4 ödül alan film, Toronto'da yenilikçi ve sıra dışı çalışmaların bir araya geldiği Vanguard bölümüne davet edildi. Sen Aydınlatırsın Geceyi her yıl 400 binden fazla kişinin katıldığı Toronto Film Festivali’nde dört kez izleyici ile buluşacak.

    Sen Aydınlatırsın Geceyi daha önce Çek Cumhuriyeti'nde düzenlenen Karlovy Vary Uluslararası Film Festivali’nde, Sırbistan'da düzenlenen Avrupa Uluslararası Film Festivali'nde, Polonya'da düzenlenen New Horizons Uluslararası Film Festivali'nde gösterildi.

    Türkiye'de vizyona girmeyip alternatif bir yolla izleyici ile buluşan Sen Aydınlatırsın Geceyi Mayıs ve Haziran'da gösterildiği beş haftada 10 binden fazla kişi tarafından izlendi. Filmin başrollerinde Ali AtayDemet EvgarAhmet Mümtaz Taylan ve Damla Sönmez yer alıyor. Sen Aydınlatırsın Geceyi, Ekim ayından itibaren bağımsız grupların gösterimleriyle Türkiye'yi dolaşmaya devam edecek.

    Sen Aydınlatırsın Geceyi Fragman

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top