Hesabım
    Steve Jobs ve Percy Jackson Vizyonda!

    16 Ağustos cuma gününün film alternatifleri yine çok seçenekli. Bu hafta gösterime Jobs'tan Kirli Oyun'a kadar tam 7 yeni film giriyor...

    Ağustos ayının üçüncü haftasında biri yerli 7 yeni film sinemalarda. Teknoloji ve endüstri dehası, Apple'ın kurucusu Steve Jobs'un ilk gençlik yıllarına odaklanan jOBS bu hafta teknoloji tutkunları için vizyona giriyor. Tanrı Poseidon'un melez oğlu Percy Jackson'ın devam maceraları 3 boyutlu olarak beyazperdeye taşıyan Percy Jackson: Canavarlar Denizi genç seyirciye hitaben vizyonda.

    Robert De Niro'nun şarkıcı 50 Cent ile başrolleri paylaştığı polisiye macera Kirli Oyun , ilk filmden gelen devam hikayesiyle yine hayranlarını sinema salonuna çekecek gibi görünen Göster Gününü 2, macera ve dram türlerinin bir karışımı olan Ailem İçin bu haftanın diğer alternatifleri. İngiltere, Avustralya ve Almanya ortak yapımı olan savaş dramı Savaşın Gölgesinde festival kategorisinden vizyonda. Haftanın vizyona giren tek yerli yapımı ise Kradeniz bölgesini sinemaya taşıyan Tepenin Uşakları.

    Bu hafta gösterime giren filmlerin detaylarına vizyon dosyamızdan ulaşabilirsiniz!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top