Hesabım
    Pırıltılı Hayatlar (Bling Ring) Filminden Altyazılı Fragman Yayınlandı!

    Gerçek olaylardan esinlenen film 13 Eylül'de ülkemizde vizyona girecek!

    Dünya prömiyerini Belirli Bir Bakış bölümünde yarıştığı 2013 Cannes Film Festivali'nde yaptıktan sonra, pek çok festival ve organizasyon gezen ve yaz aylarında Avrupa'da seyircisiyle buluşan The Bling Ring, "Pırıltılı Hayatlar" adıyla 13 Eylül'de Türkiye'de de gösterime giriyor.

    Bağımsız sinemanın sevilen ismi Sofia Coppola'nın beşinci uzun metrajlı işi olan yapım, ünlülerin hayatlarına özenen bir grup gencin, internetin nimetlerini de kullanarak gerçekleştirdikleri "gardolap soygunlarını" çerçeve hikaye olarak ele alıyor. Gençler önce birinci sınıf lüks kıyafetleri çalarak başlattıkları masum soygunları, tek tek ilerletiyor ve kaçınılmaz olarak açık verip yakalanıyor... Filmin oyuncu kadrosunda Emma Watson, Katie Chang, Taissa Farmiga ve Israel Broussard gibi genç isimler yer alıyor.

    Yönetmen ve senarist Sofia Coppala verdiği bir röportajda gerçek bir hikayeden uyarladığı filminin senaryosu için "Aslında bu filmin günümüz gençliği, sosyal medya, Facebok ve Twitter ortamlarıyla doğrudan ilişkili bir hikayesi var. Düzgün ailelerden gelen bu iyi çocuklar, içlerine girdikleri pırıltılı dünyada yaptıkları şeyin yanlış ve kötü olduğunun farkında değiller. Ben en çok da bu yönünden etkilendim." diyor.

    Pırıltılı Hayatlar (Bling Ring), 13 Eylül'de Türkiye'de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top