Hesabım
    Grinin 50 Tonu (Fifty Shades of Grey) Filminin Yıldızları Belli Oldu!

    Olay yaratan erotik romanın beyazperde uyarlaması başrolleri Dakota Johnson ve Charlie Hunnam oldu...

    Sosyal Ağ (The Social Network) filminde kısa ama etkili bir role sahip olan Dakota Johnson, uzun süre boyunca edebiyat dünyasını çalkalayan Grinin Elli Tonu romanın beyazperde uyarlamasında "Anastasia Steele" rolü için seçilen isim oldu. 23 yaşındaki genç yıldız, “Sons of Anarchy” adlı TV serisi ile tanınan Charlie Hunnam ile kamera karşısına geçecek, öte yandan projenin başındaki isim ise Sam Taylor-Johnson olacak. Kelly Marcel’in senaryosunu yazdığı Fifty Shades of Grey’in çekimleri ise Ekim ayında başlayacak.

    Projenin uyarlanacağı romanın ağır seks ve S&M içeriğine sahip olmasından dolayı filmin vizyona girerken hangi derecelendirmeye sahip olacağı ise şimdiden merak konusu. Tahminler yapımın, beyazperdeye uygun bir uyarlama haline getirileceği ve romana göre daha yumuşak bir uslüba sahip olacağı yönünde.

    Dakota Johnson, Liseli Polisler (21 Jump Street) ve Sosyal Ağ (The Social Network) adlı yapımlarda yer almışken, şu günlerde Shakespeare’in “Cymbeline” adlı eserinin modern bir uyarlamasında rol alıyor.

    Grinin 50 Tonu (Fifty Shades of Grey), ülkemizde de 1 Ağustos 2014 tarihinde ABD ile eş zamanlı olarak vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top