Hesabım
    Transformers 4’ün Resmi Adı Belli Oldu, İlk Posteri Paylaşıldı

    Michael Bay'in yönetmenlik koltuğuna oturduğu Transformers 4'ün resmi adı ve ilk posteri paylaşıldı

    Aksiyon sinemasının tartışmalı yönetmeni Michael Bay’in bir kez daha yönetmenlik koltuğuna oturduğu Transformers serisinin son filmi çekimlerine devam ediyor. Yapımcı Paramount ise bugün yaptığı duyuru ile birlikte yapımın ilk resmi posterini yayımlarken, projenin de adını açıklamış oldu. Başrolünde Mark Wahlberg'in olduğu yapım “Transformers: Age Of Extinction” adı ile seyircisiyle buluşacak ve ülkemizde de ABD eş zamanlı olarak 27 Haziran 2014'te vizyona girecek.

    Paylaşılan poster bizlere markanın içerikleri arasında yer alan Dinobot’ların varlığını fısıldarken, Age of Extinction takısının filmin konusu adına neler taşıdığı şimdilik belirsiz. Tahminler arasında Transformers’ın büyük bir çöküşün eşiğine geldiği ve yok olma tehlikesiyle karşı karşıya oldukları bulunuyor.

    Yönetmen Michael Bay şahsi web sayfasında yaptığı açıklamada, hikayenin doğal bir yola geçiş yaptığını, üçlemeye göre farklı bir akışın seyirciyi beklediğini ve yeni oyuncu kadrosunun da bu sebeple karşımıza çıkacağını belirtiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top