Hesabım
    Star Wars Episode 7’nin Resmi Adı Belli Oldu mu?

    Tüm sinemaseverlerin yakından tanıdığı Star Wars serisi yeni bir üçleme ile geri dönerken, ilk yeni filmin adı da yavaş yavaş ortaya çıkıyor.

    Geçtiğimiz Ekim ayında Disney tarafından satın alınan Lucas Arts ve beraberinde gelen Star Wars markası pek çok kesim için şok etkisi yaratmıştı. Aradan geçen kısa bir süre, sinemaseverlere yeni bir Star Wars üçlemesi geleceğini ve yönetmenlik koltuğuna da J.J. Abrams’ın oturacağını müjdelemişti. Henüz ilk resmi duyuru yapıldığında ünlü bir sinema bloğu olarak bilinen Market Saw, 2015 yılında vizyona girecek olan yeni bölüm için bir iddiada bulunmuştu. Blog’a göre Star Wars: Episode VII’nin adı “A New Dawn” yani “Yeni Bir Şafak” olacaktı.

    Bugün gelen raporlar ve Talk Baker’a göre filmin adı gerçekten de A New Dawn olabilir. Bu isim şayet gerçekse akıllara gelen ilk olasılık filmin yepyeni karakterler, yeni bir yorum ve hikayede yepyeni bir çağa geçiş yapılabileceği oluyor. Star Wars: Episode 7’nin 2014’ün başında çekimlerine başlanması beklenirken, Sherlock rölü ile ünlenen Benedict Cumberbatch’in de yapımda rol alabileceği konuşulanlar arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top