Hesabım
    Pek Yakında : Ayas!

    Türkiye'nin ilk çizgi sinema filmi vizyon için geri sayımda!

    İlk fragmanı geçtiğimiz günlerde paylaşılan ve sosyal medyada izlenme rekorları kıran Türkiye'nin ilk çizgi sinema filmi olan “RGG Ayas” 22 Kasım'daki vizyonu için geri sayıyor.

    Çocukların çok sevdiği Pepee’nin yaratıcısı Düşyeri’nin, BKM Film ile birlikte hayata geçirdiği proje, sinemamıza da yeni bir çocuk kahraman kazandıracak. Beyazperde.com'da da paylaştığımız ve yayınlandığı ilk 5 günde 10 binden fazla seyirciye ulaşan filmin fragmanına ünlü simalardan gelen tepkilerde oldukça olumluydu.

    Sosyal medyada twitter üzerinden fikirlerini paylaşan ünlüler arasında İclal Aydın “Süpersiniz! Ayşe Şule Bilgiç ve ekibinden Ayas geliyorrrrr...” derken, Ayşe Tolga: “Türkiye'nin ilk uzun metrajlı çizgi filmi yapılır mı? Hem de harika yapılır! İşte Ayas!” twitiyle fragmanı paylaştı. Özlem Savaş “Ayşe Şule Bilgiç'i yürekten tebrik ediyorum. Kimsenin yapamadığını Düşyeri yaptı!” derken,  Esra Akkaya, “Çok güzel olmuş. Ben bu Ayas'ı şimdiden çok sevdim. Gösterimini heyecanla bekliyorum.” sözleriyle duygularını paylaşmıştı.

    Fragmanda özellikle Ayas'ın “Tek tek gelin oğlum, tek tek gelin” sözü herkesin ilgisini çekiyor. 6 yaşındaki “Ayas”ın hayatından bir bölümü beyazperdeye getirecek olan sinema filmi, 75 kişilik bir ekibin 3 yıllık emeği sonucu ortaya çıktı. Filmin tamamı İstanbul’da ve 30 farklı sokakta geçiyor. Filmin sadece serüvenden serüvene koşan hikayesi değil ayrıca müzikleri de ilgi çekiyor...

    Bakalım hem çocuklar hem büyükler 22 Kasım'da vizyona girecek Ayas'ı nasıl bulacaklar? Siz ne düşünüyorsunuz, fikirlerinizi bizimle paylaşın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top