Hesabım
    Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 2'nin Türkçe Dublajlı Videosu Çıktı!

    Geçtiğimiz yılların en başarılı animasyonlarından Ejderhanı Nasıl Eğitirsin'in devam filmi Türkçe Dublajlı videosu ile karşımızda.

    Ejderhanı Nasıl Eğitirsin (How to Train Your Dragon) adlı animasyon üçlemesinin ikinci halkasında Hıçkıdık ve Dişsiz’in yeni bir macerasına daha tanık olacağız. Ejderhaların ve Vikinglerin artık bir arada yaşadığı ve ilk filmden 5 yıl sonrasına gittiğimiz Berk Adası bu sefer hiç beklenmedik bir gelişmeye tanık olacak. İkilimiz ile Astrid ve Südüklü ejderha sporu için kendilerine yeni diyarlar arayacak ve böylece başlarına yeni bir bela saracaklar. Türkçe Dublajlı yeni bir videoya kavuşan film, bu sefer daha farklı  bir konuya eğiliyor.

    Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 2

    İki kafadarımız bu araştırma gezilerinden birinde kendilerini yüzlerce yeni ejderha ve gizemli Ejderha Binicisine ev sahipliği yapan buzdan bir mağarada buluyor ve barışı korumak üzere çıkan bir savaşın ortasında kalıyorlar. Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 2 (How to Train Your Dragon 2), 20 Haziran 2014’te Türkçe Dublaj seçeneğiyle birlikte ülkemizde vizyona giriyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top