Hesabım
    Filmekimi Biletleri Satışa Çıkıyor!

    12. Filmekimi Festivali biletleri tüm sinemaseverler için satışa çıkıyor.

    Yeni sinema sezonunu müjdeleyen Filmekimi, bu yıl da Vodafone FreeZone sponsorluğunda çoğu ödüllü 40’a yakın filmle sinemaseverleri karşılıyor. 28 Eylül – 6 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek olan festivale Atlas, Beyoğlu ve Nişantaşı Citylife City’s olmak üzere üç ayrı sinema ev sahipliği yapacak.

    Siyah Lale üyeleri 18 Eylül, Beyaz, Kırmızı ve Sarı Lale üyeleri de 19 ve 20 Eylül’de öncelikli ve indirimli bilet satışlarından faydalanabilecekler. Siyah Lale üyeleri ise öncelikli bilet satın alımı için kendilerine gönderilen rezervasyon formlarını 18 Eylül’e kadar doldurabilecek.

    Beyaz, Kırmızı ve Sarı Lale üyeleri biletlerini 19 ve 20 Eylül’de Lale Kart İletişim Merkezi (0216 556 98 56) vasıtasıyla, Biletix internet sitesi üzerinden veya hizmet bedeli olmaksızın Beyoğlu ve Atlas sinemaları gişelerinden (her gün 10:30 – 20:00 arası) alabilecekler. Öncelikli satış döneminde Biletix satış noktalarından işlem yapılamayacak.

    Siyah, Kırmızı ve Sarı Lale üyelerimiz için öncelikli ve indirimli satış her seans için 2, Sarı Lale üyeleri içinse 1 bilet ile sınırlıdır. Bu adedi aşan talepler için genel satışın başlayacağı 21 Eylül Cumartesi gününden sonra Biletix satış noktaları, Biletix internet sitesi ve Lale Kart İletişim Merkezi aracılığı ile (veya hizmet bedeli olmaksızın Beyoğlu ve Atlas sinamaları gişelerinden) satın alım yapılabilinecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top