Hesabım
    Ben Affleck'ten "Batman" Rolü Hakkında Açıklama Geldi!

    Ünlü yıldız ve yönetmen, Batman vs Superman filmindeki Batman rolü hakkında ilk defa bir televizyon programında medyaya konuştu!

    Man of Steel'in devam filmi Batman vs Superman'de Henry Cavill'in Superman'i ile çatışacak olan Batman'i canlandırmak için seçilen ünlü yıldız ve yönetmen Ben Affleck, Pazartesi gecesi komedyen Jimmy Fallon'un talk şovunda rol hakkında ilk defa konuştu.

    Yeni filmi Büyük Kumar (Runner, Runner)'ı tanıtmak için programa davet edilen Affleck, rol hakkında 'Stüdyo beni oluşacak negatif tepkiye hazırlamaya çalıştı, ama ben bir yetişkin olduğumu, altından kalkabileceğimi söyledim. Rol konusunda ilk haberin linkinin altında birinin 'Hayııııııııııır!!!' diye yorum yazdığını gördüm' dedi.

    Henüz hazırlık aşamasındaki yeni süper kahraman filmi Batman vs Superman'de Affleck'in oynayacağı yaklaşık bir ay önce ilan edilmişti ve flaş haber Batman'in sıkı hayranları tarafından yoğun tepki almıştı. Bu hafta başında da genç şarkıcı Justin Bieber kendi instagram hesabından film senaryosunun kopyasını bir görsel ile paylaşmıştı. Siz şu anki rol dağılımlarıyla ilgili ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi bizimle paylaşın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top