Hesabım
    Kramer'den Çok Sonra

    Corman'ın çiftleri yeniden boşanıyor

    Columbia Pictures, 1979'da Oscara damgasını vuran Kramer Kramer'e Karşı'nın yazarı Avery Corman'ın son kitabı A Perfect Divorce'un film haklarını satın aldı. Filmin yapımcılığını ise Irwin Winkler ve Kramer'in yönetmeni Robert Benton üstlendi.

    Corman, FamilyScholars'a yaptığı açıklamada yeni nesil için de bir Kramer yazmak istediğini anlatıyor. ''Kramer Kramer'e Karşı'yı yazdığımdan beri çok uzun bir zaman geçti ve o günden bu güne ebeveynler çok değişti. Artık babalar da, çocuklarının hayatında en az anneler kadar aktifler. Ancak değişen nesille beraber anne babalarda başka problemler başladı. Artık çocuklar başarı uğruna delice bir yarışın içine sokuluyorlar. Sanki hayatta en önemli şey okuyacakları üniversiteymiş gibi davranılıyor'' diyen Corman, yeni hikayenin daha modern bir Kramer olduğuna dair ipuçları verdi.

    A Perfect Divorce'la ilgili çalışmalar başlamış bile ama filmin yapımcılığını üstlenen Benton'un yeni filmi de yönetmeye hiç niyeti yokmuş. Ünlü yönetmen en son İnsan Lekesi ve De-Lovely'i yönetmişti. Bu günlerde ise Mark Friedman'ın senaryosunu yazdığı komedi filmi Man on Third için çalışıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top