Hesabım
    Christian Bale’in Batman Begins Deneme Çekimi Ortaya Çıktı

    Christian Bale'in, Nolan'ın ünlü The Dark Knight üçlemesine nasıl seçildiğinin yanıtı bu videoda.

    Christopher Nolan tarafından bir üçleme olarak yeniden ele alınan Batman markası, o kadar beğenildi ki son yılların en büyük sinema olayları arasına girdi. Üzücü bir sinema baskını ve katliamına da tanıklık eden serinin başlangıcı ise Batman Başlıyor (Batman Begins) adlı film ile birlikte oldu. Batman üçlemesinin başol oyuncusu Christian Bale izleyicilerden farklı tepkiler aldıysa da, çoğunluğun fikri Bale’in iyi bir Batman olduğuydu.

    Serinin piyasaya sürülecek olan The Dark Knight Trilogy: Ultimate Collector’s Edition DVD ve Blu-ray setlerinde yer alan bir kamera arkası videosu ise Christian Bale’in nasıl Batman rolünü kaptığını gösteriyor.*

    Eski serinin üçüncü filmi olan Batman Daima (Batman Forever)’daki Batman, Val Kilmer’ın giydiği kostümü giyen Bale, yine çok tartışılan sesi ile rol kesiyor ve Nolan’dan geçer not alıyor. Yönetmenin videoda söylediğine göre, oyuncunun aktörlüğünden öte Bat suit içinde nasıl bir enerji yansıttığı önemliymiş ve ünlü oyuncu da bu konuda oldukça başarılı olmuş.

    *Not: Telif haklarından dolayı yapımcı firma Warner Bros. videonun online versiyonunu şimdilik kaldırtmıştır. Yeni bir  paylaşım olduğu takdirde haberimiz güncellenecektir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top