Hesabım
    İFSAK Ulusal Kısa Film Yarışması'nın Başvuruları Başlıyor

    İFSAK tarafından düzenlenen Kısa Film Yarışması'nın resmi başvuruları başlıyor.

    İFSAK – İstanbul Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği tarafınca düzenlenen ve Türkiye’nin en eski kısa film etkinliği olan “İFSAK Ulusal Kısa Film Yarışması”na başvurular başlıyor. Arzu eden sinemaseverler 31 Aralık 2013 tarihine kadar olmak kaydıyla, sayı ve konu sınırlandırması olmadan Kurmaca, Deneysel veya Belgesel kategorilerine katılabilir.

    Çoğu dünya çapında önemli eserler vermiş olan pek çok sinemacının ilk eserlerine gösterim olanağı sunan İFSAK Ulusal Kısa Film Yarışması ilk olarak 1978 yılında gerçekleşmiş ve o yıllardan bugüne arşivlenen filmler sayesinde ülkenin en kapsamlı kısa film arşivi oluşmuştur.

    Ön elemeyi geçenlerin Türk Sineması’nın önde gelen yönetmenlerinden Erden Kıral tarafından seçileceği yarışmanın ödülü ise “Kurmaca, Deneysel ve Belgesel” kategorilerinde birinci gelen filmlerin yönetmenlerine verilecek olan 500 TL değerindeki İFSAK Seminerleri olacaktır. İFSAK Ulusal Kısa Film yarışmasına dair detayları öğrenmek ve başvuru formunu edinmek için www.ifsak.org.tr/tr/kisa-film-yarismalari adresini ziyaret edebilirsiniz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top