Hesabım
    Vizyonda Sonbahar Bereketi!

    Bu hafta 4 yerli 4 yabancı tam 8 yeni film sinemalarda! Büyük Kumar, Katliam Gecesi, Malavita, Blue Jasmine : Mavi Yasemin ve Karnaval bu haftanın öne çıkanları!

    Eylülün son haftası vizyona yeni giren filmler açısından oldukça bereketli bir hafta. 4 yerli 4 yabancı yapımın sinema salonlarına geldiği bu hafta ağırlık dram ve gerilimlerde.

    Justin Timberlake ve Ben Affleck'in başrolleri paylaştığı Büyük Kumar mafyanın işin içine dahil olduğu bir kumar filmi vaad ederken, Adam Wingard'ın yönettiği Katliam Gecesi gerilim ve korku sineması sevenler için vizyonda. Sinemanın duayeni Woody Allen'ın son filmi Blue Jasmine üst bir dramatik komedi sunarken, Luc Besson imzalı ve bol yıldızlı Malavita: Belalı Tanık ise kaliteli komedi sevenler için vizyonda.

    Haftanın yerel yapımları ise Beşiktaş'ın efsanevi taraftar grubu Çarşı'yı ve tribünleri futbol sevgisiyle beyazperdeye taşıyan Benimle Oynar mısın?,  Karadeniz'de geçen yürek burkan öyküsüyle Öyle Sevdim ki Seni, İzmir'de geçen sıcacık bir film olarak Karnaval ve bir sosyal sorumluluk projesi olarak sinemalara gelen 3 Kadın 3 Kader.

    Haftanın vizyon filmlerin dair detaylı yorumi eleştiri ve fragmanlar vizyon dosyamızda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top