Hesabım
    Star Wars: Episode VII’de Oynamak için Görüşmelere Başlayan Ünlü İsim Ortaya Çıktı

    Star Wars saga'sının yeni üçlemesi hakkındaki dedikodular ardı ardına gelirken, oyuncularla ilgili söylentilerden bazıları da doğrulanıyor!

    Sinema tarihine adını altın harfler ile kazımayı başaran serilerden biri olan Star Wars – Yıldız Savaşları, üçüncü kez bir üçleme olarak sinema salonlarını şereflendirecek. 2015 yılında vizyona girmesi planlanan, Lost ve yeni nesil Star Trek’ler ile ünlenen J.J. Abrams’ın yönetmenliğindeki yeni serinin ilk filmi Star Wars: Episode VII içinse dedikodu kazanları kaynamaya devam ediyor.

    Cennetimden Bakarken (The Lovely Bones), Özgürlük Yolu, Hanna gibi filmlerlerden hatırlayacağımız başarılı genç oyuncu Saoirse Ronan, söylentilere göre SW: Episode VII için görüşmelere başlamış hatta seneryo taslağını bile okumuş.

    Bu dedikodunun üzerinden pek fazla vakit geçmeden bir başka ödüllü oyuncudan konu hakkında onaylama geldi. Daniel Day-Lewis, attığı tweet ile Ronan’ın gerçekten de görüşmelerde bulunduğunu paylaştı. Daha ilgi çekici olan şey ise Lewis’in,George Lucas ve Lucasfilm başkanı Kathleen Kennedy ile özel bir yemeğe çıkmış olması!

    Bakalım bu iki mühim isim gerçekten de Star Wars: Episode 7 filminin oyuncu kadrosunda yer alacak mı! Bu arada dedikoduların Saoirse Ronan’ın serinin önde gelen karakterlerinden Prenses Leia’nın kızı olacağı gibi bir bilgiyi içerdiğini de hatırlatmış olalım.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top