Hesabım
    Hüsnü Şenlendirici'nin İlk Sinema Filmi Vay Başıma Gelenler Vizyonda!

    4 Ekim haftasında vizyona giren eğlenceli filmin kamera arkası videosunu, ilk kez Beyazperde'de izleyebilirsiniz!

    Senaristliğini ve yönetmenliğini Semra Dündar'ın üstlendiği, başrollerinde komedi türünün sevilen ismi Metin Keçeci'nin yanı sıra ilk kez bir sinema filminde rol alan dünyaca ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’nin de yer aldığı Vay Başıma Gelenler filmi bugün vizyona girdi!

    Film zengin olma hayaliyle Efe Dede'yi de yanlarına alıp bir define haritasının peşinden Bergama'ya giden iki sıkı kafadarın, komedi ve macera türündeki öykülerini anlatıyor. Yapımdan henüz hiçbir yerde yayınlanmamış kamera arkası görüntüleri ise ilk kez ve sadece Beyazperde.com'da izleyebilirsiniz!

    Çekimleri İstanbul’un yanı sıra İzmir’in tarihi merkezlerinden olan Bergama yöresinde gerçekleştirilen filmin oyuncu kadrosunda ayrıca, yılların usta ismi Sinan Bengier, Abidin YerebakanLevent İnanır, genç oyuncular Merve AltınkayaHüseyin ElmalıpınarMüge Oruçkaptan ve konuk oyuncu olarak Metin Şentürk yer alıyor. Özellikle kamera önüne oyuncu olarak ilk kez geçen Hüsnü Şenlendirici’nin performansı hayranları tarafından merak ediliyor.

    Sosyal medyayı da tanıtım için aktif kullanan filmin bugün "trending topic" listesine #VayBaşımaGelenler hastag'i ile girdiğini de ekleyelim. Kült Film yapımcılığında çekilen Vay Başıma Gelenler, 4 Ekim'den itibaren Warner Bros dağıtımcılığında 171 kopya ile sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top