Hesabım
    Yeni Filmler Vizyonda!

    Bayramın son günü vizyona Buraya Kadar, Gözümün Nuru ve Onur Savaşı gibi filmlerin öne çıktığı 7 film giriyor.

    Seth Rogen ile Evan Goldberg'in ilk yönetmenlik deneyimi olan Buraya Kadar (This Is the End), kıyametin kopacağı gün evlerinde eğlenen James Franco, Seth Rogen ve diğer pek çok ünlünün yaşadığı eğlenceli maceraları anlatıyor.

    Gözümün Nuru: 30. Altın Koza Film Festivali’nde en iyi film ödülünü Yozgat Blues ile paylaşan Gözümün Nuru, bu hafta vizyonda.

    Kesişen Hayatlar (Krugovi) Bosna Savaşı'nda hayatını kaybeden Marko adındaki oğlunun gizemli ölümünü araştıran babayı konu alıyor. Srdjan Aleksic'in hikayelerinden esinlenilmiş, ödüllü bir film.

    Onur Savaşı (Jagten), küçük bir yalanın tüm kasabaya yayılarak hem bir insanın özelinde hem de tüm halk üzerinde ne sonuçlar doğurabileceğini etkileyici biçimde anlatan, haftanın iddialı filmlerinden.

    Paranoya (Paranoïa) genç bir işadamının yaptığı küçük bir hata ile patronuna ciddi bir para kaybı yaşatması, bunun üzerine rakip firmaya muhbir olarak gönderilmesini anlatıyor. Film Harrison Ford ve Gary Oldman gibi isimleri kadrosunda barındırıyor.

    Sev Beni, en son 50. Altın Portakal’da yarıştı. Film evlilik öncesi Ukrayna'ya seyahate giden Cemal ve bir akşam tanıştığı Sasha ile arasında başlayan heyecanlı ilişkiyi anlatıyor.

    Son Aşk (Mr. Morgan's Last Love), Usta aktör Michael Caine ve Clémence Poésy'nin rol aldığı, geçmişlerinde büyük kayıplar yaşamış iki olgun karakterin bir araya gelmesi ve hayatlarındaki ciddi sorunları çözmelerini anlatıyor.

    Vizyon filmlerine dair ekstra bilgi, eleştiri ve fragmanlar vizyon dosyamızda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top