Hesabım
    Kitap Hırsızı (Book Thief) Filminin Türkçe Altyazılı Fragmanı Sadece Beyazperde'de!

    Çok satan roman uyarlaması filmin, altyazılı fragmanı ilk kez Beyazperde.com'da izleyebilirsiniz!

    II. Dünya Savaşı döneminde geçen ve ülkemizde bu kış vizyona girecek olan Kitap Hırsızı (The Book Thief) filminin ilk Türkçe altyazılı fragmanını bugün itibariyle ilk kez ve sadece beyazperde.com'da izleyebilirsiniz!

    II. Dünya Savaşı'nın Yahudilere karşı oldukça acımasız davrandığı günlerde geçen hikaye, okuma tutkusuyla kitaplara sarılan küçük Liesel ile onun koruyucu ailesinin evinde saklanan kaçak Yahudi Max'in dostluğunu beyazperdeye taşıyor. Olağanüstü şartlarda tanışan ve kitapların büyülü evrenine beraber dalan ikilinin karşısında, dış dünyada vahşi bir savaş devam eder...

    Filmde başrol Liesel’i genç oyuncu Sophie Nélisse canlandırırken, Max karakterine ise Ben Schnetzer hayat veriyor. Bir dönem filmi olan savaş dramının kadrosunda genç oyunculara ayrıca Geoffrey Rush ve Emily Watson gibi ödüllü isimler eşlik ediyor.

    Marcus Zusak’ın 2007 tarihli çok satan romanından, Michael Petroni tarafından senaryolaştırılan filmin yönetmenliğini ise televizyon dünyasının yakından tanıdığı bir isim olan ve Downton Abbey adlı dizi ile Emmy ödülü almış olan Brian Percival üstleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top