Hesabım
    Sona Doğru (All is Lost) Filminden Özel Sahneler İlk Kez ve Sadece Beyazperde.com'da!

    15 Kasım'da vizyona girecek gerilim dolu filmden iki yeni sahne ve yerel Türkçe poster de paylaşıldı.

    Sinemanın usta isim Robert Redford'un neredeyse tek adam olarak sırtladığı gerilim ve dram filmi Sona Doğru (All Is Lost)'dan iki yeni sahne paylaşıldı. Sadece Beyazperde.com'da yayınlanan bu sahneleri aşağıda izleyebilirsiniz.

    İlk sahnede yaklaşan fırtınaya karşı karakterin kamarasındaki hızlı hazırlıkları seyrederken, ikinci videoda ise okyanus açıklarında balık avladığını izlemek mümkün. Yönetmenliğini J. C. Chandor'un üstlendiği filmde, Robert Redford Hint Okyanusu’nda tek başına, uzun bir yolculuğa çıkan isimsiz bir adamı oynuyor. Hikayenin kırılma noktası ise 12 metrelik teknenin zarar görüp, su almaya başladığı an. Teknenin can damarı olan navigasyon aletleri ve telsiz ekipmanı da bozulunca, küçük teknesinde şiddetli bir fırtınaya doğru sürüklenmeye başlıyor...

    Redford filmi "eksantrik ve cesur bir senaryoya sahip" şeklinde tanımlarken, proje kendisine ilk geldiğinde farklı ve diyalogsuz olduğundan  senaryoyu çok sevdiğini de ekliyor. Bağımsız sinemanın kalesi Sundance’in kurucularından Robert Redford, bu filmle ilk kez Sundance'a katılan sinemacıların birinden iş teklifi aldığını ekliyor.

    Yakın zamanda pek çok ismin telaffuz edilmeye başlandığı Oscar kulislerinde, bu rolün Redford'a 2. kez En İyi Erkek Oyuncu dalında adaylık getirmesi de bekleniyor.

    Sona Doğru (All Is Lost) Chantier filmin dağıtımcılığında 15 Kasım'da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top