Hesabım
    Doğu ve Batı, Malatya Uluslararası Film Festivali'nde Buluşuyor!

    Bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan Malatya Uluslararası Film Festivali çok ünlü isimleri konuk edecek.

    Bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan Malatya Uluslararası Film Festivali, Doğu ve Batı'yı birbirine bağlayacak. Festival bu yıl Filistinli yönetmen Rashid Masharawi'den sonra Hırvat tiyatro ve sinema oyuncusu, müzisyen ve tiyatro yönetmeni olan 'yı konuk ediyor.

    Milcho Manchevski'nin yönetmiş olduğu “Yağmurdan Önce (Before the Rain)” adlı film ile ülkemizde tanınan ve şu an Hollywood'da yaşayan Rade Serbedzija festivala bünyesinde Onur Ödülü'nü alacak. Ünlü oyuncunun rol aldığı filmler arasında Gözü Tamamen Kapalı (Eyes Wide Shut), Kapışma (Snatch), Görevimiz Tehlike (Mission : Impossible), Aziz (The Saint), Son Oyun (Thick as Thieves) ve Stigmata gibi örnekler bulunuyor.

    Başarıları neticesinde Kanada Sinema ve Televizyon Akademisi tarafından dağıtılan Genie Ödülü ve Monaka Uluslararası Film Festivali, Venedik Film Festivali gibi etkinliklerde En İyi Aktör ödülünü almıştır. Sanatçının 2011 yapımı ve bol ödüllü filmi Benim Adım Li, Malatyalı sinemaseverler ile buluşacak, Rade Serbedzija film sonrasında özel bir söyleşide bulunacak.

    Malatya Uluslararası Film Festivali, 15 – 21 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top