Hesabım
    Batman Vs. Superman (Man of Steel 2) Filminden Yepyeni Detaylar Geldi

    Man of Steel 2 için düzenlenen bir panelde konuşan yönetmen Zack Snyder ve Kevin Smith, Ben Affleck'li Batman Vs. Superman hakkında ipuçları verdi.

    Man of Steel filminin DVD ve Blu-ray'lerinin raflara gelmesi şerefine gerçekleşen bir etkinlikte konuşan filmin yönetmeni Zack Snyder, Man of Steel 2 için konuştu. Bir diğer adı ile Batman vs Superman filminden bahseden sinemacı geçtiğimiz haftalarda adı geçen Nightwing ve Wonder Woman karakterlerinden sonra bir yeni isimden bahsetti.

    Superman'in ezeli düşmanı olarak bilinen Lex Luthor'da Batman Vs. Superman filminin karakterlerinden biri olacak.

    Superman'i her daim bir uzaylı olarak gördüğünü ve bunu her fırsatta dile getireceğini söylediği filmin kötü karakteri Lex Luthor için daha fazla detay vermek isteyen yönetmene, panelin yöneticisi ve projenin yetkili ismi Kevin Smith engel oldu.

    Batman Vs. Superman filminden bahseden Smith ise Batman'i canlandıracak olan Ben Affleck için konuştu. Aktörü yeni Batsuit içinde gördüğünü ve şok olduğunu belirten isim, daha fazla bilgi vermek istemezken, kostümün Fran Miller'ın "The Dark Knight Returns" adlı çizgi romanından esinlenmiş farklı bir tasarım olacağının ipuçlarını verdi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top