Hesabım
    İhtiyar Delikanlı (Oldboy)'un Yeni TV Spot'u Çıktı, Oyuncular Yeni Filmin İçeriği Hakkında Konuştu

    Park Chan-wook'un yönettiği 2003 yapımı kült filmin aynı isimli yeniden çevirimi İhtiyar Delikanlı, orijinal filme göre nasıl olacak?

    İhtiyar Delikanlı (Oldboy) filmi yeni bir TV spotu ile birlikte karşımıza çıkarken, öte yandan yeniden çekim olarak vizyona girecek olan filmin yönetmeni Spike Lee ve filmin oyuncularından Samuel L. Jackson ile Elizabeth Olsen, orijinal film ve kendi projeleri arasındaki farklar üzerine konuştu.

    New York'taki gösterimde konuşan Jackson, iki film arasında çok sayıda benzerlik olduğunu belirtirken, bir o kadar da değişikliğe gidildiğini belirtti. Kendi karakterinin oldukça değişken, bir anı diğerine uymayan, aykırı bir tip olarak karşımıza çıkacağını söyleyen aktör, yönetmen Lee'nin de bu konuda kendisine yardımcı olduğunun da altını çiziyor.

    Olsen ise, yönetmenin ne kadar uyumlu ve profesyonel olduğunu söylerken, kendisi ile çalışmanın ne kadar özel bir tecrübe yaşattığından da bahsediyor.

    Senaryo yazarı Mark Protosevich ise, Oldboy filminin konu olarak orijinal film ile oldukça yakın olduğunu söylüyor. Çok daha gerçekçi ve Batı pazarına uygun hale getirilmiş bir sunumdan bahseden isim, asıl filmin ruhuna olabildiğince sadık kaldıklarını açıklıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top