Hesabım
    Hükümet Kadın 2 Gişeleri Zorluyor!

    İlk filmin 7 yıl öncesini anlatan ve başrolünde Demet Akbağ'ın bulunduğu Hükümet Kadın 2 filmi haftasonu gişe hasılatında zirveye oturdu.

    15 – 17 Kasım tarihleri arasında gerçekleşen gösterim raporları belli oldu. Buna göre ikinci haftasına girmiş olan Hükümet Kadın 2 filmi, 226 bin 741 kişilik sayı ile listenin zirvesinde duruypr. İkinciliği Özcan Deniz'in yönettiği Su ve Ateşfilmi, üçüncülüğü ise Uğur Yücel ve Beren Saat'in oynadığı Benim Dünyam almış. Dördüncü sırada serinini ikinci filmi olan Thor: Karanlık Dünya (Thor: The Dark World) bulunurken, listenin beşincisi de yine bir Türk filmi olan Behzat Ç. Ankara Yanıyor olmuş.

    Altıncı sırada gerilim filmi Carrie: Günah Tohumu (Carrie), yedinci sırada İtalya'nın ilk animasyon filmi olan Acemi Gladyatör (Gladiatori di Roma) ve sekizinci sırada Morgan Freeman'ın kadrosunda yer aldığı LLast Vegas filmi var. Dokuzunculuğu animasyon filmi Kahraman İkili (Free Birds) ele geçirmişken, son sırada ikinci haftasına başlayan Ender's Game : Uzay Oyunları (Ender's Game) bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top