Hesabım
    Hızlı ve Öfkeli Serisinin Oyuncusu Paul Walker Hayatını Kaybetti

    Henüz 40 yaşındaki ünlü aktör Paul Walker geçirdiği trafik kazasında aramızdan ayrıldı. Oyuncu doğa, hayvanlar ve ihtiyaç sahibi kişiler için gerçekleştirdiği destekler ve şahsi yardım derneği ile tanınıyordu.

    Saklı Seçilmişler (The Skulls) filmi ile öne çıkan ve Hızlı ve Öfkeli (The Fast and the Furious) filmi ile ünlenip, serinin bazı bölümlerinde de aynı karakter ile karşımıza çıkan aktör Paul Walker hayatını kaybetti. Yeni satın aldığı Porsche GT otomobilini denemek için arkadaşı ile birlikte çıktığı yolculukta aşırı hız yapmamalarına rağmen gerçekleşen kazada, oyuncunun arkadaşının direksiyon hakimiyetini kaybettiği ve hemen ardından büyük bir ağaca çarptıkları açıklandı.

    Alev alan araçtan kurtulamayan 40 yaşındak aktör Paul Walker ve direksiyon başındaki yakın arkadaşı maalesef ki araçtan canlı çıkamadı. California'da gerçekleşen şok edici kazanın ardından hem Universal Studios, hem de Hızlı ve Öfkeli film serisinin başrolü Vin Diesel açıklamalarda bulundu. Diesel, Instagram'da yayınladığı özel bir mesajda, "Kardeşim, seni çok özleyeceğim. Tek kelime ile ne diyeceğimi bilmiyorum. Cennet artık yeni bir melek kazandı. Huzur içinde uyu" dedi.

    Fast & Furious 7'nin çekimleri devam ederken hayatını kaybeden oyuncunun filmdeki yokluğunun nasıl aşılacağı ve ne tip bir saygı duruşunda bulunulacağı bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top