Hesabım
    Paul Walker için Ne Dediler?

    Hafta sonu acı bir trafik kazasıyla hayata veda eden ünlü oyuncu Paul Walker için sosyal medyadan baş sağlığı mesajları yağmaya devam ediyor. Ünlü oyuncunun rol arkadaşları ailesine taziyelerde bulunuyor...

    Hollywood erken yaşta kaybettiği Paul Walker için yasta. Aksiyon sinemasının sevilen yakışıklı oyuncusu sonsuzluğa uğurlanırken, aynı seti paylaştığı çalışma arkadaşı oyuncular, yönetmenler sosyal medya üzerinden üzüntülerini ve baş sağlığı dileklerini paylaşıyorlar.

    Hızlı ve Öfkeli (The Fast and the Furious) serisinin yapımcısı Universal Studyo'ları resmi facebook hesabı üzerinden başsağlığı mesajı yayınladı:

    “Universal ailesi olarak hepimiz derin üzüntü içerisindeyiz. Paul beraber çalıştığımız 14 yıldır yapım stüdyomuzda en çok sevilen ve saygı duyulan oyuncularından biriydi. Milyonlarca hayranının yanı sıra, Hızlı ve Öfkeli serisinin tüm çalışanları ve bu kaybın derin üzüntüsü içerisinde. Paul’un ailesine en derin ve yürekten hislerimizle baş sağlığı dileriz.”

    Justin Lin (Hızlı ve Öfkeli serisinin yönetmeni): Bizimki gibi zorlukları olan bir meslekte Paul Walker bencillikten uzak, samimi ve her gün daha iyi olmak için gayret gösteren bir adamdı. Seni hep seveceğiz dostum.

    Dwayne Johnson: Bu zor zamanlarında tüm sevgim, desteğim ve inancım ile Walker ailesinin yanındayım. Onun ışığında güç buluyoruz. Seni seviyorum kardeşim.

    Jordana Brewster: Paul saf bir ışık gibiydi. Gittiğine inanamıyorum…

    :

    Ludacris: Senin onurlu ruhun her an hissediliyordu. Var olduğun her yerde mutlaka bir iz bırakıyordun. Biz kardeş gibiydik ve sadece 1 gün arayla doğmuştuk. Şimdiyse hepimizin kalbinde sonsuza dek yaşayacaksın. Paul Walker efsanesi sonsuza kadar yaşayacak. Huzur içinde uyu.

    James Wan: Hiçbir şey düşünemeyecek kadar üzgün ve yıkılmış haldeyim.

    Luke Evans: Paul’un ölüm haberleri üzerine şok geçirmiş durumdayım.  Tüm kalbimle ailesinin yanındayım. Bu dürüst ve onurlu adam beni hep ailesinden biri gibi hissettirmişti.

    Gal Gadot: Bugün çok sevdiğim bir dostumu kaybettim. Çok ani ve trajik… Paul Walker kocaman bir yüreğe ve tutkuya sahip, büyük bir adamdı. Huzur içinde uyu.

    Jessica Alba: Huzur içinde uyu Paul Walker. Çok iyi ve çok tatlı bir insandı. Ailesinin başı sağ olsun.

    Idris Elba: Paul Walker için çok üzgünüm, ailesine baş sağlığı dilerim.

    Eric Heisserer: Mahvolmuş haldeyim. Ne cömert ve kibar bir insandı. Kızının başı sağ olsun. Seni her gün özleyeceğiz Paul.

    James Franco ‏: Çok üzgünüm, kalbim seninle. Gerçek bir neşe kaynağıydın Paul.

    Olayın gerçekleştiği Santa Clarita Polis Departmanı’ndan gelen son bilgilere göreyse, aracın hızı yaşanan kazada bir etken olmuş olabilir. Talihsiz kazanın yaşandığı aracın 2005 model bir Porsche Carrera GT olduğu ve sürücüsünün de bir otomobil şirketi olan Always Evolving’in CEO Roger Rodas olduğu açıklandı. Paul Walker'ın Hızlı ve Öfkeli 6'dan sonra ABD'de vizyona girecek son filmisiyle Katrina Felaketini konu alan Hours adlı yapımdı.

    Paul Walker'a Tanrı'dan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.

    Güncelleme!

    Ünlü aktörün rol arkadaşı ve yakın dostu Vin Diesel, Paul Walker’ın vefatı üzerine devame den sessziliğini dün gece bozdu ve kendi facebook sayfasından şu mesajı paylaştı: "Pablo, şuan dünyada olup bitenleri görmeni isterdim. Benim, hepimizin hayatında nasıl izler bıraktığını... Seni hep seveceğim Brian, hem sinema perdesinde hem gerçek hayatta hep kardeşim olarak kalacaksın."

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top