Hesabım
    "Paul Walker'ın Ölümü Viral" Paranoyası!

    Ünlü aktörün ani ölümünün ardından sosyal medyayı da komplo teorileri sardı.

    Geçtiğimiz gün geçirdiği bir otomobil kazası ile aramızdan ayrılan ünlü aktör Paul Walker hakkında beklenmedik iddialar ortaya atılıyor. Özel bir yardım daveti için arkadaşının kullandığı şahsi aracı ile yola çıkan oyuncu, otomobilin yoldan çıkması ile birlikte bir ağaca çarpmış ve yakın aile dostu ile birlikte hayatını kaybetmişti. Hem bazı yabancı tv kanalları hem de sosyal medya bu haber ile çalkalanırken, ortaya oldukça tatsız iddialar da atıldı.

    Twitter ve Facebook'ta oyuncuya benzer bir kişinin yaralı yüzünü gösteren bir fotoğraf dolaşırken, bu görselin Walker'ın otopsisinden alındığı söylendi. Bu iddianın temelsiz olduğu kısa süre sonra ortaya çıkmışken, bu sefer sosyal medyada açıklama yapan bir kişi aktörü canlı olarak gördüğünü söyledi. Bu dedikoduların en çarpıcı olanı ise, işin aslında Fast & Furious 7 filmi için bir reklam virali olduğu yönündeki teori oldu.

    Görünen o ki Paul Walker'ın açıklanması beklenen otopsi raporu ilan edilinceye ve cenaze töreni gerçekleşinceye kadar yaralayıcı dedikoduların da arkası kesilmeyecek...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top