Hesabım
    Dubai Film Festivali'nde Meltem Cumbul ve Murat Yıldırım Rüzgarı

    10. Dubai Film Festivali'nin önemli konukları arasında Türk oyuncular Meltem Cumbul ve Murat Yıldırım da vardı.

    Dubai Film Festivali'nin festival organizasyonunca davet ettiği Meltem Cumbul ve Murat Yıldırım festivalin özel konukları arasında yer aldı. Bu sene onuncusu düzenlenen festivalin konukları arasında Cate Blanchett ve Martin Sheen gibi isimler de bulundu. Cumbul davet edilmesinden ötürü çok mutlu olduğunu dile getirirken, gönlüne taht kurduğunu belirttiği yönetmen Hany Abu-Assad'ın Ömer (Omar) filmini izlediği ve ünlü isimle sohbet etme şansı bulduğu çok sevindiğini söyledi.

    Halkın Türk oyunculara gösterdiği ilgiden de memnun olduğunu belirten Meltem Cumbul, yönetmen Abu-Assad için, "19 Aralık günü 16. Randevu İstanbul Uluslararası Film Festivali'nde kendisine onur ödülünü verecek olmamdan kaynaklanan bir ön tanışmanın gerçekleşmesi harika oldu diyebilirim" şeklinde konuştu. Dubaililerin  henüz Muhteşem Yüzyıl'ın 4. sezonunu izlemediğini ancak internet üzerinden ulaştıklarını ve kendi karakteri Fatma Sultan'ı bu kadar çok beğenmiş olmalarına da ayrıca sevindiğini ekliyor Meltem Cumbul.

    Murat Yıldırım ise Uluslararası platformda bir sonraki projesinin ne olacağı ile alakalı bu derece yüksek ilginin kendisini motive ettiğini söyledi. Açılış filmi olan Ömer'i izlediğini ve daha önce Vaat Edilen Cennet (Paradise Now) filmi ile ilgisini çeken yönetmenle sohbet şansı yakaladığı için de mutlu olduğu belirten Yıldırım, Türk dizi ve sinemasının başarısını yurt dışında aynı güçle devam etmesini dilediğini söyledi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top