Hesabım
    Benim Çocuğum'dan Karadeniz Turu

    LGBT bireyler ve ailelerinin konu edinildiği başarılı belgesel Benim Çocuğum, Karadenizli sinemaseverler için de hazır!

    3. AB İnsan Hakları Film Günleri açılışı, İnsan Hakları Günü'nde, Benim Çocuğum filmi ile yapılıyor. İstanbul, İzmir, Ankara, Eskişehir, Bursa, Trabzon, Sinop ve Diyarbakır'da düzenlenecek film günleri kapsamında insan hakları temalı filmler belirlenmiş olan sinema salonlarında ücretsiz seyredilebilecek. 10 Aralık akşamı saat 19:00'da gerçekleşecek açılış, Ankara Kızılay Büyülü Fener Sineması'nda Benim Çocuğum filmi ile yapılacak.

    Benim Çocuğum adlı proje yönetmenliğini Can Candan'ın yaptığı ve çocukları LGBT bireyler olan ebeveynlerin kişisel deneyimlerini paylaştıkları özel bir belgesel.  Ankara'daki gösterimin ardından film ekibi ve aileler seyircilerle bir araya gelerek sorulara cevap verecek. Sinop'taki gösterim 11 Aralık saat 19:00'da Sinop Üniversitesi Eğitim Fakültesinde, Trabzon gösterimi ise 15 Aralık akşamı saat 21:00'de Lara Sineması'nda yapılacak.

    Film ayrıca 14 Aralık Cumartesi günü, saat 13:00'de, Samsun Gazi Sahnesi'nde, 15 Aralık Pazar günü de saat 14:00'de, Giresun Vahit Sütlaş Sahnesi'nde izlenebilecek. Festivallerden ödülle dönen Benim Çocuğum belgeselinin DVD'si ise bu hafta satışa çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top