Hesabım
    Batman vs Superman Filmine, Game of Thrones Desteği Geliyor

    Man of Steel 2 filmi olarak planlanan ve asıl ismi halen duyurulmamış olan Batman vs Superman filmine beklenmedik bir isim katılabilir.

    Man of Steel 2 ya da şimdilik bilinen adı ile Batman vs Superman filmi yeni bir oyuncusuna daha kavuşmak üzere. Kısa bir süre önce Wonder Woman karekteri için seçildiği resmi olarak duyurulan Gal Gadot'a bu sefer dedikodu mahiyetinde bir başka isim katıldı. Stüdyonun hakkında yorum yapmadığı  söylentiye göre, Game of Thrones adlı romandan TV serisine uyarlanan yapım ile ünlenen Jason Momoa, Batman Vs Superman'in yeni oyuncusu olacak.

    Batman rolü için seçileren bazı kesimleri şoka uğratan ve büyük tartışmalara sebep olan Ben Affleck, Henry Cavill ve Gal Gadot'tan sonra böylece bir isim daha "neredeyse" açığa çıkmış oldu. Jason Momoa, Games of Throne serisi haricinde yeni nesil Conan filminde seyirci karşısına çıkmıştı. Aktörün, DC Comics evreninin en kötü karakterlerinden biri olan Doomsday'i oynayacağı da söylenenler arasında. Bu karakter çizgi roman serisinde Superman'i öldürmeyi başaran korkutucu bir düşmandı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top