Hesabım
    16. Randevu İstanbul Uluslararası Film Festivali Başlıyor

    Randevu Film Festivali bir daha izleme şansı bulamayacağımız çok sayıda filmi biz sinemaseverlerin beğenisine sunacak.

    Randevu İstanbul Film Festivali, 16. yılında açılışını İngiliz sinemacı Steve McQueen'in yönettiği "12 Yıllık Esaret - 12 Years A Slave" filmi ile yapıyor. Oscar'on en güçlü adayları arasında gösterilen ve ilk gösterimi Toronto Film Festivali'nde yapılan filmin oyuncu kadrosunda ise Michael Fassbender, Chiwetel Ejiofor, Brad Pitt, Benedict Cumberbatch ve Paul Giamatti gibi isimler yer alıyor.

    Festival'in ilk randevusu olacak olan 12 Yıllık Esaret filmi, Amerikan kölelik sistemindeki şok eden kesintilerden yola çıkarak gerçek bir hayat hikayesini anlatıyor. Film, köle sınıfının yaşadığı dehşeti ve fiziksel zorlukları da gözler önüne seriyor. 12 Yıllık Esaret filmi, Bağımsız Ruh Ödülleri olmak üzere pek çok ödüle layık görüldü ve tanınmış sinema yazarlarının 2013'ün en iyi 10 filmi listesine girmeyi başardı.

    20 - 26 Aralık tarihleri arasında Cinemaximum Zorlu Center, Levent Cinemaximum Kanyon ve Beyoğlu Cinemaximum Fitaş'ta gösterimde olacak filmlerin gündüz seansları 5TL ve akşam gösterimleri ise 10TL olacak. Biletler çok yakında festival mekanlarındaki gişelerde olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top