Hesabım
    22 Jump Street'in Kahkaha Dolu Fragmanı Seyre Hazır!

    Büyük ilgi gören Liseli Polisler filminin devamı ilk fragmanına kavuştu. Serinin ikinci filmi de izleyicilerini epeyce eğlendirecek gibi görünüyor.

    Phil Lord ve Chris Miller tarafından yönetilen 2012 tarihli Liseli Polisler (21 Jump Street) filmi hikayesine kaldığı yerden devam ediyor! Başrollerinde Jonah Hill, Channing Tatum ve Brie Larson'ın bulunduğu polisiye komedi filmi beklenmedik bir başarı yakalamış ve genel olarak izleyiciden geçer not almıştı. Serinin ikinci filmi ise 22 Jump Street adı ile önümüzdeki yıl vizyona girecek. Yönetmenliğini bir kez daha Lord ve Miller'ın yaptığı filmin çıkan ilk Red Band fragmanı ise yine oldukça sağlam espirilere sahip.

    Bir kez daha kendilerini gizli görev adı altında lisede öğrenci olarak bulan iki şaşkın polis çok ciddi bir suç şebekesini ortaya çıkartmak zorundadır. İkili bu iş üzerinde çalışırken birden bire kendilerini gençlik günlerine dönmüş gibi bulurlar. Suçla savaşma zorunluluğu bir tarafta, diğer yanda ise adam gibi yaşayamadıkları lise hayatı onları çağırmaktadır. 22 Jump Street filmi 22 Ağustos 2014 tarihinde vizyonda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top