Hesabım
    Peri Masalı Filminin Vizyon Tarihi Ertelendi

    Açıklama bizzat filmin yönetmeni Biray Dalkıran'dan geldi...

    Bu yılın merakla beklenen filmlerinden olan ve 20 Aralık'ta gösterime girmesi planlanan Peri Masalı filminin vizyon tarihi ileri bir tarihe ertelendi. Araf, Cennet, Cehennem 3D, Bana Bir Soygun Yaz filmleri ve Kanıt dizisi ile tanan yönetmen Biray Dalkıran'ın yeni filmi, alınan bilgiye göre yapımcıların filme çok güvenmesi ve yüksek kopya çıkmak istemeleri nedeniyle ertelendi.

    Başrollerini Emre Kızılırmak ve Burcu Kıratlı'nın paylaştığı Sedef Şahin, Itır EsenSedef ŞahinOrhan Aydın, Alp Korkmaz ve Çetin Altay gibi sevilen oyuncuların yer aldığı film henüz vizyon öncesi basında ve sosyal medyada da çok konuşuldu. Bu ertelenme 4 gün önce filmin ilk senaryosundan uyarlanan, aynı isimli kitabının raflardaki birinci gününde ilk baskısının bitmesine de yol açtı. Kitap satışının bu oranda olması filmin şimdiden fanatiklerin oluştuğunu da gösterdi. Umut Kaya'nın seslendirdiği “Gül Güzeli” adlı sondtrack parçası da hem basın kanadında, hem de sosyal mecralarda yoğun ilgiyle karşılanmıştı.

    Umut Kaya - Gül Güzeli ( Peri Masalı Soundtrack )

    Filmin gösterime gireceği yeni tarih çok yakın sürede yönetmen Biray Dalkıran ve yapımcılar arasındaki toplantılardan sonra tarafından açıklanacak…

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top