Hesabım
    Gelecek Program: Justin Bieber's Believe

    Ünlü pop şarkıcısı Justin Bieber'ın sadece sahnede değil, perdenin arkasında neler yaşadığını da perdeye yansıtacak olan Justin Bieber's Believe vizyona girmek üzere.

    Tüm dünyanın büyük beğeni ile takip ettiği genç şarkıcı Justin Bieber'ı anlatan Justin Bieber's Believe belgeseli çok yakında vizyona girecek. Bu sefer şarkıcının sadece sahne üzerindeki performansına tanık olmayacak, aynı zamanda sahnenin ardında neler yaşandığını, Bieber'ın kim olduğuna dair çok daha fazla detayı bu belgesel sayesinde keşfedeceğiz.

    Son olarak G.I. Joe: Misilleme [3D] (G.I. Joe: Retaliation)'ı yöneten Jon M. Chu, bu filmin ardından Justin Bieber's Believe projesine imza atmış. Yönetmen 2011 yılında Justin Bieber: Never Say Never (Justin Bieber: Never Say Never) belgeselinden sonra Bieber'ın hikayesinin bitmediğini bildiğini ve bu genç adamın bugünkü haline nasıl geldiğini anlatacak özel bir çalışmayla geri dönmesi gerektiğini tahmin ettiğini söylerken, yeni proje için ünlü şarkıcı ile beraber tura katılmış.

    Chu, izleyicilerin sahnenin ardına adım atarak Justin Bieber'ın aslında kim olduğuna dair önemli bilgileri öğreneceğini söylerken, şimdiye kadar olmadıkları kadar ona yakın olacaklarını dile getiriyor. Belgeselin aynen genç adam gibi doğup, gelişip, büyüdüğünü belirten isim asıl hedefin sahne ardında görülmeyen ve kaçırılan önemli detayları ortaya çıkartmak olduğunun altını çiziyor.

    Justin Bieber's Believe 26 Aralık 2013 tarihinde Türkiye çapında vizyonda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top