Hesabım
    "Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları" Gişenin Tepesinde Durmaya Devam Ediyor

    Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları filmi Amerika Birleşik Devletleri'nde en çok kazananlar listesinin zirvesinde duruyor.

    13 Aralık günü dünya çapında vizyona giren Hobbit serisinin ikinci filmi Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları (The Hobbit : The Desolation of Smaug) filmi, Amerika Birleşik Devletleri’nde en çok kazananlar listesinin zirvesindeki hayatına devam ediyor. Cuma gününden Pazar gün sonuna kadar yaklaşık olarak 31.5 milyon dolar kazanan Smaug'un Çorak Toprakları filmini Çılgın Haber Ekibi (Anchorman 2: The Legend Continues) takip ediyor. İkinci sıradaki filmin üç günlük kazancı ise 26.8 milyon dolar olmuş.

    Geçtiğimiz hafta ortasında ABD'de vizyona giren Anchorman 2: The Legend Continues, Salı gecesinden bugüne kadar toplamda 40 milyon dolar gişe elde etti. Üç günlük rakamlar göz önüne alınınca filmin 125 milyon dolarlık bir toplam kazanç elde etmesi bekleniyor. Anchorman 2'nin altı ayrı ülkedeki kazancı ise 13.4 milyon dolara ulaşmış. Bu esnada "Hobbit 2" ABD'de 127.5 milyon dolar, dünya çapında ise 400 milyon dolar elde etmiş durumda.

    Üçüncü ve dördüncülüğü ise yakın gişe rakamlarına sahip olan rekorlar kıran Disney yapımı animasyon filmi Karlar Ülkesi (Frozen) (19.2 milyon dolar) ve açılışını henüz yapan Düzenbaz (American Hustle) filmi (20 milyon dolar) bulunuyor. Tüm bunların yanında Bollywood yapımı olan Dhoom 3 filmi, Amerika'nın en büyük yabancı film açılışını yaptı. Film sadece Kuzey Amerika'da 3.3 milyon gişe yaparken, anavatanı Hindistan'da 16 milyon dolar kazanmış.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top