Hesabım
    Welcome To Yesterday Filminin Türkçe Altyazılı Fragmanı Çıktı!

    Kelebek Etkisi filmi ile küçük benzerlikler taşıyan bilimkurgu ve gerilim filmi Welcome To Yesterday filmi etkisi güçlü fragmanı ile bizlerle birlikte.

    Yönetmenliğini Dean Israelite'in yaptığı Welcome To Yesterday filminin Türkçe altyazılı fragmanı bugün itibariyle bizlerle birlikte. Başrolünde en son Cherry'nin Hikayesi (About Cherry) filminde izlediğimiz Jonny Weston'ın bulunduğu ve Sofia Black D'Elia ile Michelle DeFraites'in eşlik ettiği film bilimkurgu, aksiyon ve gerilim türünde. Şans eseri bir zaman makinesi bulan bir grup arkadaşın zaman ile oynamaları sonucunda kelebek etkisi yüzünden başlarına gelen korkutucu olaylar konu alınıyor.

    Bir genç şans eseri eski doğum günü kayıtlarına bakarken 7 yaş kutlamasında bugünkü halini görür. Bu arada babasının mekanında arkadaşları ile buldukları küçük bir zaman makinesini kullanmaya başlar ve eskiden yaptıkları hataları zamanda geri giderek düzeltmeye başlarlar. Başlangıçta eğlenceli olan bu denemeler bir süre sonra yaptıkları her şeyin kötü bir karşılığı olduğu gerçeği ile bir kaosa sürüklenir.

    Welcome To Yesterday filmi 14 Mart 2014 tarihinde vizyonda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top